fredag 14 februari 2014

Alla hjärtans dag!

Idag blir det inga nyheter om huset. Tror inte det har hänt så mycket därute, men jag pratade med Marcus, som är projektledare och han sa att nu ska rörmokaren in, så det blir nästa steg. Då ska de flytta på avlopp och dra om rör och lägga in golvvärme, sedan kanske det börjar se ut som ett rum snart igen. :)

Idag är det Alla Hjärtans Dag och det brukar faktiskt gå ganska obemärkt förbi här hemma. Vare sig T eller jag är så mycket för att handla massa saker för handlandets skull och det blir inte bättre av att allt handlar om att köpa, köpa, köpa bara för att...

Men igår var jag och handlade och köpte faktiskt ett gäng klubbor. Tänkte jag skulle piffa till dem lite och ta med till jobbet idag. Bara för att... ;)
Så jag skar till papper och stansade lite... Hittade en text från Whiff of Joy som inte är sådär puttinuttig utan lagom omtänksam liksom. Klart det ska vara lite hjärtan på Alla Hjärtans Dag också...


Tolv stycken blev det totalt, så de blev inte alltför pyntade, jag skulle ju hinna med att göra färdigt dem på en endaste liten eftermiddag också. Jag stansade ut två hål upptill så att jag kunde knyta ihop allt med lite band. Och så lite glitter på! Såklart! ;)


Tänkte visa den första asken jag gjorde förra helgen också. Nu har jag hunnit med att ta nya bilder och leka lite med dem för att fixa till färger och så...


Asken är fem cm runtom på alla håll. Lagom till någon liten småsak sådär... Mycket hjärtan blev det...


Papper med hjärtan från Maja Design, stans med hjärtan från Magnolia och stämpel med hjärta från Stämpelkällan (kan vara att Scrap it up har den i sitt sortiment nu, de tog över stora delar av Stämpelkällans sortiment när de stängde), som jag har ritat! Första gången jag använder den faktiskt trots att det är över ett år sedan jag ritade den!

En enkel utsmyckning; en stor ros från Wild Orchid Crafts, några stansade blad (Marianne Design) och en text från Magnolia. Jag tycker Magnolias Tilda och Edvin är lite menlösa och alldeles för barnsliga (och där fick jag typ halva scrapvärlden emot mig), men jag gillar deras tillbehör, texterna är ofta fina och en del av stansarna har jag också samlat på mig. Mot bättre vetande (när alla andra har, vill ju jag också ha) beställde jag en gång ett vinterkit från Magnolia i tron om att det skulle vara julstämplar och kanske lite snöflingor och sådant. För det första blev de försenade och för det andra var det inte ens något vintrigt med dem, det var mera fest- och alla hjärtans dag-tema...
Sedan växte man liksom in i sin egen stil och vågade mer säga vad man gillar och inte. Jag gillar inte Tilda och Edvin från Magnolia. Punkt. Slutraljerat! :)

Några utmaningar att passa in asken på...
Creative Inspirations - Love
Cute card Thursday - Clever Cutting
Wild Orchid Challenge - Love is...Nu ska jag surfa på Pinterest. Hitta flera projekt jag kan göra när vi har flyttat! Det är bara att inse, jag kommer inte att ha tiiiid med bebis, har alldeles för mycket annat att göra! :D
Nja, jag har mååånga år på mig att göra alla projekt, vi räknar ändå med att bo där ett tag. Det blir nog tid över både till det ena och det andra.

Ha'de!

6 kommentarer:

 1. Superläckra klubb-förpackningar!

  Jag gillar sånt här... småsaker som överraskningar! Alla dagar på året, för även jag kan tycka att många såna här "dagar" är så konstruerade av köpmännen just för att vi ska köpa, handla, konsumera... men att glädja en medmänniska behöver inte kosta så mycket alls. Det är verkligen (om)tanken som räknas!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Cornelia!
   Det var faktiskt dina små godispåsar (och alla andra små presenter du gör då och då) som jag blev lite inspirerad av. :)

   Radera
 2. This is a LOVE-ly creation! Thanks for playing at Creative Inspirations! xxx

  SvaraRadera
 3. Beautiful project!!! Thank you so much for sharing your Valentine with us at Creative Inspirations! Good luck,
  Rene :D

  SvaraRadera
 4. AH!! What a great project!! Super sweet! Thank you so much for playing along with us at WOC! :) ♥

  SvaraRadera
 5. Så flott ide! Herlig pyntet :)

  SvaraRadera