fredag 24 januari 2014

CAS-kort


Ett väldigt "clean and simple" kort med ett av mina nyritade motiv... Såpass nytt faktiskt att jag inte har släppt det i shopen än. Men jag var så sugen på att sätta igång med det att jag var tvungen. :)

Jag gillar verkligen CAS-stilen, men det är svårare än vad man kan tro att sluta innan det blir mer av det. Den här gången såg jag till att vara lite smart när jag printade och i stället för att lägga så många motiv som möjligt tillsammans på de dyrbara papper man använder för färgläggning, så lämnade jag ordentligt med luft runtomkring. 

Födelsedagsstämpeln kommer från Stämpelkällan och är en av mina absolut mest använda textstämplar! Jag blev lite nervös för att stämpla på pappret med färdigt färglagt motiv (med tanke på hur lång tid man ändå lägger på färgläggning), men tänkte att blir det tokigt finns det plats att skära bort det!

Det här med CAS är även ett bra sätt att bli av med lite småsnuttar av papper som man kan ha kvar. Hittade en snutt med trämönstrat och en liten bit rosa som blivit över från tidigare projekt... Och sista snutten med band blev det också. 

Fram kom Copicsen förstås. E50, 51, 53, 57 och 59 till håret och krukorna (tror inte jag någonsin använt så många nyanser tillsammans förut), huden blev E000, 00, 11 och 93, R81, 83 och 85 till allt rosa och YG11, 13 och 17 till grönt.Tänkte att även detta kort ska få vara med i lite utmaningar... 
Creative Inspirations har "Ribbons".

Skulle man vilja ha en chans att vinna några digisar från min webshop så ska ni vara med på Crafty Creations utmaning, som jag sponsrar. Man kan vinna 5 digistämplar och temat är "Seasonal".

Nu ska här bakas! Theo fyller hela 4 år idag och det är klart att killen ska få en tårta, eller hur? :)

7 kommentarer:

 1. Jättefint kort och lycka till med tårtan! Kram

  SvaraRadera
 2. Jättefint kort... och jag förstår verkligen vad du menar med det svåra i att göra ett CAS - kort... men det är så snyggt.
  Härlig digis också.
  Ha en fin helg.

  SvaraRadera
 3. Jag älskar CAS-kort men du har helt rätt i att det är svårare än vad man tror. Ditt kort är jättefint och din nya stämpel verkligen fin. Önskar dig en fin helg.

  SvaraRadera
 4. This is such a great card hun! Thanks for playing at Creative Inspirations this week! xxx

  SvaraRadera
 5. Superfint kort!! Tack för du är med och deltar i vår senaste utmaning på CMS! Lycka till!

  /Christina, DT

  SvaraRadera
 6. Härligt kort det blev!
  Fint med CAS, då kommer motivet fram så fint.

  SvaraRadera
 7. Underbart!! Jag bara älskar C&S!! :-)

  Tack för att du är med oss på CMS.

  /Åsa (DT)

  SvaraRadera