onsdag 18 december 2013

Vi fortsätter väl lite till, va?

Ja, med julkorten alltså...
Nu har jag ju kommit in i ett riktigt stim här, då kan man ju inte bara sluta mitt i allt! ;)
 
 
Idag kör vi på ett kort med traditionellt rött och vitt till jul. Jag har köpt ett nytt pappersblock med stort sett bara röd- och vitmönstrade (och lite grått) ark från Papermania som heter "Home for Christmas". Jag som hade lovat mig själv att inte shoppa mera papper förrän... Ja, inte innan jag har använt massor av de gamla i alla fall... Men de var på rea och röda, liksom blåa, kan vara svåra att hitta. Så jag köpte två. Ett pack med 12x12" och ett med 6x6"! Mindre än halva priset... Så faktiskt så tjänade jag ju på det här, eller hur? Bara nicka och håll med... ;)

Jag har shoppat digisar som aldrig förr och den här kommer från Wee Stamps. Den är säkerligen inte ny för er som hoppar runt på olika bloggar och jag har varit lite sugen på att testa Sylvia Zets söta små bilder ett tag nu. Den här heter helt enkelt "Christmas Bunny". Färglagd med Copics som vanligt förstås... Ett annat nyinköp jag har gjort är flock. Så det testade jag på fluffiga kanten på luvan. Och sedan är det lite som när man har något som sitter fast i en tand, man kan liksom inte låta bli att pilla... Ungefär likadant är det med flock, fast man inte använder tungan...!

 
Materiallista:
Copics:
C0,-7 för kaninen och kälken,
R32, 35 och 37 för rött,
Y15 och 17 för gult och
YG11, 13 och 17 för grönt.
Blå paketet och skuggning är gjort med BG000 och 01.
 
Blommor är från Strömstad Scrapbooking och Wild Orchid Crafts.
 
Papper från Papermania
 
Utstansade bokstäverna är en microfont-die från Die-Versions, spetsen är från Blomsterlandet av alla ställen, och grenstansen är en Nellie Snellen.
 ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
Hade egentligen Wild Orchid Challenges FÖRRA utmaning i tankarna när jag gjorde det här kortet, men den gick visst ut i lördags! Jahapp. Men såhär i juletider råder det ingen brist på julkorts-utmaningar att vara med i!
 
Copic Marker Sveriges julkortsutmaning blir det här mitt tredje bidrag till. (Man får ha tre.)
Creative Card Crew har "Holly or Poinsiettas" som tema och det finns holly (vad heter det på svenska... järnek?) på paketet kaninen sitter på.
Och... Tja, Wild Orchid har "Anything Goes" som tema den här gången och jag hittar inget i reglerna som säger att man inte får vara med med flera bidrag, så... Vi kör med det här också. Det var ju ändå dit jag ursprungligen menade det här kortet...

8 kommentarer:

 1. Tack för att du är med och deltar med ditt underbara kort hos oss på Wild Orchid Crafts! I våra regler står det att man kan delta med sitt alster i två andra tävlingar förutom vår. :)

  Mvh Malin ♥

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den regeln känner jag till, men om man får vara med med flera bidrag i eran utmaning undrade jag... Nu har jag två kort med i samma utmaning, det var bara det...

   Radera
 2. Så fint med flock på luvan! Jag måste nog inhadla lite sånt. :-)
  God Jul! //Joanna
  www.hartybyheart.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det blir väldigt fluffigt och mysigt. :) God Jul!

   Radera
 3. Jättefint och smakfullt kort! Och stämpeln är så söt och så fint färglagd!
  God Jul! Sanne

  SvaraRadera
 4. Jätte fin!, Snyggt färglagt!

  SvaraRadera
 5. What a lovely card thank you so much for joining us at Creative Card Crew with our Holy & poinsettia challenge hugs Tania (DT) xx

  SvaraRadera
 6. Vackert!! Gillar verkligen färgläggningen av den lilla kaninen... Snyggt djup i färgerna! Tack för att du deltar hos CMS!

  Julkram
  Linda

  SvaraRadera