torsdag 12 december 2013

Jul, jul, jul

Jaha... Den här bloggen känns kanske lite överflödig för närvarande, med tanke på att den inte är uppdaterad sedan juni... Men men, tanken var ju att jag skulle ha den till allt övrigt som helt enkelt inte ryms i min andra blogg; San's Design. Det har bara inte blivit så mycket övrigt. Eller jo, det har det, men jag har inte hunnit lägga upp det i samma takt som jag har skapat, det har varit fullt nog tillräckligt att blogga på den andra bloggen.

Men nu tänkte jag hur som helst lägga upp lite julalster här. För lite pysslat har det trots allt blivit, trots växande mage och husköp! :) Så får vi se hur det blir framöver med liten bebis, en fyraåring och nytt hus att ta hand om...

Små julklappsetiketter med textstämpel från Stämpelkällan. Stämpelkällan finns inte mer, men man kan få tag på en hel del av deras stämplar via "Scrap it up"...
Renstämpeln fick jag en gång för många, många år sedan med en tidning.

Fler julklappsetiketter, denna gång har jag återanvänt innerpappret från en rulle presentpapper, ni vet det där som själva presentpappret är upprullat på... Det är som kraft-papper ungefär. Och så har jag för en gångs skull inte målat med Copics utan med vanliga färgpennor. Tomtarna är ett gammalt set jag tror jag köpte på Panduro en gång i tiden.

Aaah, ännu en Stämpelkällan-stämpel. En krans med swirls, en av de första stämplarna jag ritade åt dem. En gammal goding från 2010! ;)
Denna är däremot färglagd med Copics. På själva kransen har jag liksom duttat med olika gröna nyanser för att få fram "rätt" känsla. En krans är ju inte glansig liksom...

En riktig liten sötnos från Wee Stamps. Denna går ju bara inte att motstå!!! Copicsen har fått jobba här också, i lite mer otraditionella färger. Turkost och rosa får samsas på detta julkort. BG000, BG01 och BG05 för julkulan och jackan och jag har för mig att E31, 33, 35 och 37 användes till musen.
Jag använde en kantdie från Magnolia och i stället för att kasta bort de utstansade stjärnorna använde jag dem som dekos på kortet.
Det här kortet tänkte jag ha med i Copic Marker Sveriges utmaning nummer 8, om julkort.
Också på the ABC Challenge där temat är "A for Almost Christmas"! :)
Crafty ribbons har "Anything goes with ribbons".
Creatalicious Challenges har "Christmas time".

 
Hoppas ni har en trevlig raksträcka fram till jul nu allihopa! Själv är jag faktiskt ganska mycket ledig, och det var ju turligt med tanke på att vi jobbar hårt med att få lägenheten redo för försäljning!!! Men något litet pyssel måste jag ju få klämma in också. :)
 

5 kommentarer:

 1. Cute creations!!! Thanks so much for joining us at Creatalicious!!
  Happy holidays!!!

  SvaraRadera
 2. Wow... fabulous creations!

  Thank you so much for entering into our Crafty Ribbons Challenge ad good luck!
  Hugs,
  Karen.DT.xx

  SvaraRadera
 3. WOW sååå fina kort!! Kul att du är med i vår julkortsutmaning på Copic Marker Sverige!! Lycka till!

  /Christina, DT

  SvaraRadera
 4.  such a cute image and a beautiful card thank you very much for joining us at Crafty ribbons challenge, Kate x

  ps have you checked out the Crafty Ribbons Christmas Advent ?

  SvaraRadera
 5. Helt fantastiskt vackert!! Gillar verkligen de otraditionella färgerna.... Du har gjort ett strålande jobb med färgläggningen! Snyggt med de stjärnorna också! Tack för att du deltar hos CMS!

  Julkram
  Linda

  SvaraRadera